Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ήττα με πολλά παράπονα από την διαιτησία υπέστη ο ΑΟ Βραχασίου

Ήττα με πολλά παράπονα από την διαιτησία υπέστη ο ΑΟ Βραχασίου πριν από λίγο στο Καλό Χωριό με το τελικό 2-1 να διαμορφώνεται στο τέλος με γκολ του Ρουσάκη, το οποίο ξεκίνησε από φάουλ όπου έπρεπε να δοθεί υπέρ του Πατούνα. Γενικά ο ΑΟΒ στάθηκε πολύ καλά και θα μπορούσε να είχε πάρει βαθμό η βαθμούς απέναντι στον Πύργο όμως ο κυριότερα παράγοντας που στοίχισε ήταν αρνητική διαιτησία και κάποια ατομικά λάθη.
Στο πρώτο ημίχρονο από το πουθενά ο Πύργος προηγήθηκε 1-0 με σουτ του Κατσάι στο 35΄ και ενώ μέχρι εκείνο το διάστημα υπήρξε ισορροπία χωρίς πολλές φάσεις. Ο Πατούνας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγα λεπτά μετά αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Μπέρκοβιτς. 
Ο Παπουτσάκης με προσωπική ενέργεια κέρδισε πέναλτι στο 48΄ το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και ισοφάρισε 1-1 σε ένα εξαιρετικό σημείο που προμήνυε την αντεπίθεση του ΑΟ Βραχασίου. Όμως 1-2 δυνατά μαρκαρίσματα από πλευράς γηπεδούχων δεν τιμωρήθηκαν με το σωστό χρώμα κάρτας και έτσι στο 86΄ αφού έγινε φάουλ στον Πατούνα η φάση εξελίχθηκε στα καρέ του ΑΟΒ και ο Ρουσάκης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, ενώ είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις. 
Πύργος(Χρήστος Νικητάκης): Μπέρκοβιτς, Δ. Ραϊνάκης, Ραπάνης, Φραγκιαδουλάκης, Γιανναδάκης, Κατσάι(76΄ Ρουσάκης), Β. Ραϊνάκης, Νικολακόπουλος(60΄ Κουρίνος), Κήπουλας, Τουτουδάκης(88΄ Νικητάκης), Ντόι.
ΑΟ Βραχασίου(Ίωνας Περάκης): Μουρτζάκης, Μπέρκοβιτς, Λειβαδίτης, Μελισσουργός, Μεταξαράκης, Σουλαδάκης, Κυριακάκης, Βιδάλης, Μεταξάρης(46΄ Μπαγορδάκης), Πατούνας, Παπουτσάκης(66΄ Πουλής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου