Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

τον επόμενο χρόνο είναι να προετοιμάσουμε και το γήπεδο στο Σίσι.

Η χρηματοδότηση διασφαλίστηκε από την Περιφέρεια Κρήτης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε δηλώσεις του για τα δυο έργα (γήπεδο Αμμούδας και αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας) υπογράμμισε: «Κάναμε ένα σχεδιασμό με τον δήμαρχο Αγ. Νικολάου που υλοποιούμε με γοργούς ρυθμούς και αυτό μας ικανοποιεί. Είναι η 2η αθλητική εγκατάσταση που γίνεται στο δήμο Αγ. Νικολάου με το γήπεδο της Αμμούδας. Θέλουμε να ενισχύσουμε τον αθλητικό τουρισμό και πρέπει να βελτιώσουμε στην κατεύθυνση αυτή τις αθλητικές υποδομές. Στο σχεδιασμό τον δικό μας τον επόμενο χρόνο είναι να προετοιμάσουμε και το γήπεδο στο Σίσι. Από τη στιγμή που η νεολαία μας ασχολείται με τον αθλητισμό πρέπει εμείς ως Αυτοδιοίκηση να κατασκευάζουμε, να βελτιώνουμε, και να εξελίσσουμε τις αθλητικές υποδομές. Σε όλη την Κρήτη η Περιφέρεια καταβάλλει κάθε προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες των καιρών να κάνουμε παρεμβάσεις σε κάθε δήμο ειδικά σε αθλητικές υποδομές» και πρόσθεσε: «Επίσης υπογράψαμε σήμερα με τον ανάδοχο του έργου για στηθαία ασφαλείας για την ΠΕ Λασιθίου, συνεχίζουμε τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει για την οδική ασφάλεια για μια συνολική βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου στην Κρήτη».

Από την πλευρά του δήμαρχος Αγ. Νικολάου Αντώνης Ζερβός ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την νέα αθλητική υποδομή ανέφερε: «Για την επόμενη χρονιά προγραμματίζεται τη δημιουργία του αντίστοιχου χώρου στο Σίσι  όπου πρόσφατα ο δήμος αγόρασε οικόπεδο 8,5 στρεμμάτων. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη και την Αντιπεριφερειάρχη για την συνεργασία και την στήριξη που επεκτείνεται και σε πολλά άλλα θέματα. Σιγά-σιγά δημιουργούμε τις υποδομές για να εισέλθουμε δυναμικότερα στον τομέα του αθλητικού τουρισμού. Έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σοβαρά βήματα».

Α.Ο. Βραχασίου Α.Ε. Λυγιάς Ιεράπετρας 2-2

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής στη Β’ κατηγορία

Αγωνιστική των φιλοξενουμένων μπορεί να χαρακτηριστεί η 4η στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, καθώς επικράτησαν στις τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά
Οροπεδιακός-Νέοι ΟΦΙ 1-2
ΑΕ Αναγέννηση-ΑΟ Βραχασίου 0-5
Θύελλα-ΑΕ Λυγιάς 0-3
Ίτανος-Ομόνοια 7-0
Ρεπό: Κεραυνός