Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Πρόωρο τέλος για τον αρχηγό!!




Ενώ έδειχνε να συμμετέχει στις προπονήσεις μετά από 1,5 μήνα αποχή,  μαγνητική στο γόνατο αποκάλυψε εκτός από ρήξη μηνίσκου και ρήξη πρόσθιου χιαστού ,γεγονός που σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση απαγορεύει την συμμετοχή του στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας!!
Σε συνομιλία που είχαμε μαζί του μας δήλωσε:


 " ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΩΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΚΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΙΣΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΔΕΙΞΕ ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ.
 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΜΑΤΣ.
Ο ΙΟΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΙΞΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.
 Η ΟΜΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΣΙΣΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!!
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.. ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΙΠΠΟΤΙΚΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΟΒ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΩΤΗ"

Τι δήλωσε ο Ίωνας Περάκης στην κάμερα

                        

Γιάννης Λιουδάκης

                      

Βαθμολογία 21ης Αγωνιστικής


Τελικά αποτελέσματα

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΑΟ ΚΡΙΤΣΑΣ3-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΟ ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ1-2
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΤΑ-ΑΟ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ4-1
ΑΕ ΛΑΚΩΝΙΩΝ-ΠΥΡΓΟΣ Κ.Χ.0-2
ΑΟ ΕΛΟΥΝΤΑΣ-ΔΟΞΑ ΜΥΘΩΝ3-2





Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Έφυγε από τη ζωή ένας από τους Ιδρυτές του Α.Ο.Βραχασίου

 

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα στο Βενιζέλειο  Νοσοκομείο Ηρακλείου ο Γιώργος Σουλαδάκης , ένας από τους ιδρυτές του Αθλητικού Ομίλου Βραχασίου!
Ο Γιώργος Σουλαδάκης νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό στην μονάδα εντατικής θεραπείας ,οπού αντιμετώπιζε ένα  πρόβλημα υγείας !