Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Aπόφαση ΒΟΜΒΑ!!!Θα επιτρέπονται οι μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών όλο τον χρόνο!



Μια ιστορική απόφαση θα πάρει την Πέμπτη το ΔΣ της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με κανονισμό που θα ισχύσει από το προσεχές καλοκαίρι και μετά, θα επιτρέπονται οι μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών όλο τον χρόνο.
Όποτε θέλουν θα μπορούν να αλλάζουν ομάδα, υπό την προϋπόθεση να μην είναι πάνω από δυο ανά ποδοσφαιρική σεζόν. Με βάση τον ισχύοντα κανονισμό οι μεταγραφές στα ερασιτεχνικά γίνονται καλοκαίρι και Ιανουάριο, όμως ο κανονισμός αλλάζει και εναρμονίζεται με τα ισχύοντα σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για μια απόφαση η οποία θα ανακουφίσει πολλά σωματεία αλλά και παίκτες.

ΑΟΣΚ-ΑΟ Βραχασίου 3-1 (9-11-2014)

                                

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Δηλώσεις από Κουτσουρά

                               

Δηλώσεις Μπέρκοβιτς Καναβάκη

                             

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον αγώνα του Κουτσουρά με Βραχάσι




































 

Με ψηλά το κεφάλι!!

Ο Κουτσουράς χωρίς να παίξει το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει από την αρχή, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του σκληροτράχηλου Βραχασίου, κερδίζοντάς το με 3-1 σκορ, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε καθαρά στη δύναμη και στη λεπτομέρεια. Το πρώτο μέρος δεν στέφθηκε από δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή, χωρίς όμως να μπορούν να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο 18 λεπτό ο ΑΟΣΚ κατάφερε να προηγηθεί, όταν ο Δασκαλάκης μεταβίβασε κάθετα τη μπάλα από τα αριστερά, η οποία κόντραρε στον Κυριακάκη και κατέληξε στα δίχτυα. Από ‘κει και πέρα δεν δημιουργήθηκε κάποια κλασική ευκαιρία, με τον Αντωνάκη να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα όποτε χρειαζόταν. Από την άλλη πλευρά οι Βραχασώτες είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, έχοντας κινητήριο μοχλό τον Πατούνα, αλλά ο Κορνελάκης δεν ανησύχησε σε καμία στιγμή στο πρώτο 45λεπτο. Στα αξιοσημείωτα είχαμε τις διαμαρτυρίες των «γαλανόλευκων» για μη υπόδειξη πέναλτι από τον κύριο Ταμπουρατζή, ισχυριζόμενοι πως ο Δασκαλάκης δέχτηκε αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Μεταξαράκη στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο με τους Κουτσουριανούς να πετυχαίνουν γρήγορα γκολ και συγκεκριμένα στο 49’, με τον Θεοχαράκη να πραγματοποιεί μακρινή μπαλιά σημαδεύοντας τον Εικοσπεντάκης, ο οποίος έπιασε μονοκόμματο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καναβάκης δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 2-0. Από το 55’ και μετά το Βραχάσι άρχισε σιγά-σιγά να βγαίνει μπροστά και κατάφερε να μειώσει δέκα λεπτά αργότερα, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαπίδη, όπου στη φάση αυτή ο Κορνελάκης δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας, με αποτέλεσμα να τον κρεμάσει. Το Βραχάσι προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση.
Στη συνέχεια είχαμε ένα νεκρό διάστημα είκοσι λεπτών εάν εξαιρέσουμε την κεφαλιά του Καναβάκη στο 79’, η οποία κατέληξε άουτ. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι σφράγισαν το τρίποντο, όταν ο Παπαδάκης Εμμ. σέντραρε από τα δεξιά, με τον Δασκαλάκη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με όμορφη πάσα βρήκε τον Μαρκάκη, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το τελικό 3-1.

3’ Ο Δασκαλάκης βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Μεταξαράκη με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.
18’ Δυνατή κάθετη πάσα από τα αριστερά από τον Δασκαλάκη, με τη μπάλα να κοντράρει στον Κυριακάκη και να καταλήγει στα δίχτυα.
19’ Ο Θεοχαράκης σούταρε από πλάγια θέση έξω από την περιοχή, όμως ο Αντωνάκης μπλόκαρε σταθερά.
21’ Ο Πατούνα με όμορφη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, με τον Κορνελάκη να μαζεύει τη μπάλα τελευταία στιγμή.
23’ Πάσα από τον Καρανικόλα στον Δασκαλάκη, με τον τελευταίο να πιάνει γεμάτο σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
28’ Πλάγιο άουτ από τον Εικοσπεντάκη, με τον Μαρκάκη να πιάνει κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Αντωνάκης μπλόκαρε σταθερά.
37’ Ο Μαρκάκης με κάθετη μεταβίβαση, σημάδεψε τον Δασκαλάκη, ο οποίος με προβολή προσπάθησε να κρεμάσει τον Αντωνάκη, όμως ο Βραχασώτης πορτιέρο βρισκόταν σε καλή θέση και απόκρουσε σταθερά.
41’ Μπλόκαρε ο Κορνελάκης ττο σουτ που επιχείρησε ο Πουλής έξω από την περιοχή.
49’ Ο Θεοχαράκης πραγματοποίησε μακρινή μπαλιά σημαδεύοντας τον Εικοσπεντάκη, ο οποίος έπιασε μονοκόμματο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καναβάκης δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 2-0.
58 Ο Πατούνας με ατομική ενέργεια βρέθηκε σε πλάγια θέση από τα αριστερά, όπου στη συνέχεια πλάσαρε με τον Κορνελάκη να διώχνει σε κόρνερ.
59’ Ψηλή πάσα του Πατούνα στον Βίκτορ Λίτσι, με τον τελευταίο να πιάνει γεμάτο σουτ, όμως ο Κορνελάκης απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ.
63’ Το σουτ του Θεοχαράκη κατέληξε στην αγκαλιά του Αντωνάκη.
65’ Ο Λαπίδης εκτελεί φάουλ, με τον Κορνελάκη να υπολογίζει λανθασμένα την πορεία της μπάλας, με αποτέλεσμα να τον κρεμάσει για το 2-1.
79’ Ο Θεοχαράκης εκτέλεσε φάουλ, με τον Καναβάκη να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
90’ +2’ Ο Παπαδάκης Εμμ. σέντραρε από τα δεξιά, με τον Δασκαλάκη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με όμορφη πάσα βρήκε τον Μαρκάκη, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το τελικό 3-1

 Το ρεπορτάζ προέρχεται από το lasithisport και τον Νίκο Δανδουλάκη