Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Καλές εντυπώσεις το Βραχάσι, 3-1 την Ελούντα

elounda-vrahasi-korner-1Καλές εντυπώσεις το Βραχάσι, 3-1 την Ελούντα 
Ένα γεμάτο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Ελούντας για να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του τοπικού ΑΟ Ελούντας και του ΑΟ Βραχασίου.
Οι φιλοξενούμενοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξαν ότι η περσινή τους περιπέτεια  θα αποτελεί μόνο μια ανάμνηση.
Κοντά όλες οι γραμμές και πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα οι παίχτες του Βραχασίου έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους, δημιουργώντας αρκετές φάσεις με καλή κυκλοφορία.
Η ομάδα της Ελούντας έδειξε λίγο κουρασμένη κάτι φυσιολογικό για τη συγκεκριμένη φάση της προετοιμασίας και με περισσότερο από ένα μήνα να απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε στο 20΄ο Παπουτσάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος από ανατροπή του Τζώρτζη στο ύψος της μικρής περιοχής.
Τα τέρματα διπλασίασε ο Μεταξαράκης στο 43΄με πλασέ από το ύψος του πέναλτι από θέση τετατετ με το Τζώρτζη, ύστερα από όμορφη μπαλιά στον κενό χώρο.
Στο 35΄οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Γκογκολαούρι το οποίο ακύρωσε ως οφσάιντ ο επόπτης Βλάσσης κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Ελουντιανών.
Στην επανάληψη και με αρκετές αλλαγές και για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 50 με τον Γκογκολαούρι με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής του Αντωνάκη και αριστερά, που έστειλε τη μπάλα στην αντίθεση γωνία για να κάνει το 1-2.
Τρία λεπτά αργότερα και σε μια ανύποπτη φάση από ένα γέμισμα τουΛαπίδη με φάουλ από το ημικύκλιο της σέντρας, τραγικό λάθος του Κανέτου ο οποίος δεν υπολόγισε καλά με αποτέλεσμα η μπαλα να περάσει μέσα από τα πόδια του και να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-3.
Στο 62΄νέο μεγάλο λάθος του Κανέτου ο οποίος πάλι με κακό υπολογισμό σε γύρισμα, βλέπει τη μπάλα να καταλήγει αργά στο δεξί κάθετο δοκάρι και να σώζεται έτσι η Ελούντα από το τέταρτο γκολ.
Η Ελούντα προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα και είχε κάποιες πολύ καλές στιγμές με το Φιορέτζη το Φραγκάκη αλλά και τον Κοκολάκη αλλά ο Αντωνάκης αντέδρασε σωστά και σε κάποιες περιπτώσεις εντυπωσιακά και κράτησε το σκορ.
Οι συνθέσεις
ΑΟ Ελούντας (Λαυρεντάκης): Τζώρτζης, Γκογκολαούρι, Ματθαιάκης, Εγγλεζάκης, Κοκολάκης, Πυθαρούλης, Μερκούρι, Φιορέτζης, Σφυράκης, Λεμπιδάκης, Λουκάκης Δ.
Έπαιξαν επίσης: Κανέτος, Δασκαλάκης Κ, Δασκαλάκης Μ, Φραγκάκης, Λαυρεντάκης, Ζουλέκου, Δεληγιάννης
ΑΟ Βραχασίου (Περάκης): Μουρτζάκης, Μελισουργός, Μπέρκοβιτς, Μεταξαράκης, Βιδάλης, Μεταξάρης, Λαπίδης, Μπελαδάκης, Ζερβάκης, Λειβαδίτης, Παπουτσάκης
Έπαιξαν επίσης: Δατσέρης, Σουλαδάκης, Μαστοράκης, Πουλής, Μπάχα Λ, Μπαγουρδάκης, Πατούνας, Μπάχα Γκ., Κάβαλος, Αντωνάκης
Θα ακολουθήσουν στιγμιότυπα από το παιχνίδι καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.



Διάβασε περισσότερα στο: anatolhsport.com |Follow us: @anatolhsport on Twitter | anatolhsport on Facebook    Πηγή:   Eφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ  και  AnatolhSport.com