Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Έξω φρενών οι κάτοικοι του Βραχασίου για τα πολιτικά παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους!!!!!

Το πράσινο φως για να προωθηθεί η διαδικασία για την αντικατάσταση του φθαρμένου, φυσικού, με πλαστικό χλοοτάπητα, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, στην Αμμούδα, έδωσε το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου.


Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Χάρης Αλεξάκης είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι η δημοτική αρχή έχει λάβει διαβεβαίωση από την Περιφέρεια Κρήτης για τη χρηματοδότηση του έργου, που είναι της τάξεως των 200.000 ευρώ. Εξήγησε ότι ενώ ήταν στην προτεραιότητα του Δήμου και του ΠΑΟΔΑΝ το γήπεδο του Σισίου, λόγω της διαδικασίας εξασφάλισης της συμπληρωματικής έκτασης που απαιτείται για το γήπεδο αυτό, επελέγη ως πιο άμεσης επενέργειας απόφαση, η σύνταξη του αιτήματος και του τεχνικού δελτίου, που αφορά το γήπεδο της Αμμούδας.
Εξ άλλου, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι αντίστοιχη με εκείνη που προηγήθηκε για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Κρούστα, όπου αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης από τον ανάδοχο του έργου.
Όπως είπε ο κ. Αλεξάκης, είναι πολύ σημαντικό έργο αθλητικής υποδομής το γήπεδο της Αμμούδας και υπάρχει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΔΑΝ να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει περισσότερες ομάδες. Το γήπεδο βρίσκεται στη ζώνη όπου ο Δήμος σχεδιάζει την ανάπτυξη κέντρου αθλητικών υποδομών, χώρων στάθμευσης κλπ.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
Πηγή: ΑΝΑΤΟΛΗ