Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΑΟ Βραχασίου - ΑΕ Νεάπολης 0-2 (anatolhsport.com-7-12-2014)

                                  

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τον θεσμό του κυπέλλου!

 Και τυπικά προκρίθηκε σήμερα στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο ΟΦΙ, φέρνοντας το ισόπαλο 1-1 με το Βραχάσι στη Νεάπολη. Να υπενθυμίσουμε πως οι Ομιλήτες είχαν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι 3-0. Αν και το έργο των γηπεδούχων ήταν δύσκολο, δεν τους εμπόδισαν να μπουν δυνατά μέσα στο γήπεδο και να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο, χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Βλασσόπουλου.

Μόλις στο 10ο λεπτό οι Βραχασώτες μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Πατούνας με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Λειβαδίτη και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Μεταξαράκη (26’) και Μαστοράκη (43,45) με αποτέλεσμα το σκορ να μείνει αμετάβλητο μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λέπτου. Στα αξιοσημείωτα είχαμε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για πέναλτι, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως ο Μπαριτάκης στο 41’ ανατράπηκε αντικανονικά μέσα στην περιοχή από τον Μπελαδάκη.

Το ίδιο δυνατά μπήκε ο ΑΟΒ και στο δεύτερος μέρος και ήταν η σειρά του να διαμαρτυρηθεί για πέναλτι, «φωνάζοντας» πως ο Πατούνας έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από σπρώξιμο του Δασκαλάκη. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις, με τους Μουρτζάκη και Βλασσόπουλο να αποσοβούν τον κίνδυνο όποτε χρειαζόταν. Στο 65’ ο ΟΦΙ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Μπαριτάκης σέντραρε από τα αριστερά σημαδεύοντας τον Μεμετζή, ο οποίος με όμορφο σουτ έκανε το 1-1, σφραγίζοντας και τυπικά την πρόκριση. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Λίτσι μεταβίβασε τη μπάλα στον ανενόχλητο Πατούνα, με τον τελευταίο να σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Βραχάσι (Ίωνας Περάκης): Μουρτζάκης, Μπέρκοβιτς-Ιωαννίδης, Λειβαδίτης, Μελισσουργός, Κυριακάκης, Δημοθόδωρος (20΄ λ.τ. Μπελαδάκης) (68’ λ.τ Κάββαλος), Πατούνας, Μαστοράκης, Μεταξαράκης, Μεταξάρης (56΄ Λίτσι), Λαπίδης

ΟΦΙ (Νίκος Καπαράκης): Βλασσόπουλος, Μεμετζής, Δασκαλάκης, Τζελέπης (77΄ λ.τ. Καπαράκης), Καββουσανός, Κουγιουμουτζάκης (68΄ Χριστάκης), Μίγγας, Κορνάρος (30΄ Ακαμωτάκης), Διαμαντάκης, Μπαριτάκης              

Αποτελέσματα Κυπέλλου


Φωτογραφίες από τον αγώνα Κυπέλλου (Βραχάσι-Ο.Φ.Ι)