Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας 2004 σε αγώνα αγάπης στη Νεάπολη για το μικρό Γιώργο

Η Αθλητική Ένωση Νεάπολης, ο Π.Σ.Α.Π., με τους πολύτιμους συνδιοργανωτές:
Α Ο Βραχασίου, Αναπτυξιακό Σύλλογο Σισίου, Μορφωτικό Σύλλογο Μιλάτου, Πολιτιστικό Σύλλογο Βραχασίου «Ο ΑΝΑΥΛΟΧΟΣ», Αγροτικό Συνεταιρισμό Βραχασίου, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σισίου, Σύλλογο Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου «ΡΕΑ», Σύλλογο Γυναικών Μαλίων, Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλίων, «Ξυνόχοντρος και Μουζουδιά», διοργανώνουν Ποδοσφαιρικό Αγώνα ΑΓΑΠΗΣ με την Αντιπροσωπευτική Ομάδα Π.Σ.Α.Π όπου συμμετέχουν μεγάλες παρουσίες ποδοσφαιριστών από την Εθνική Ελλάδος 2004, αλλά και άλλων που έχουν κοσμήσει το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Συναισθήματα δυνατά, αναφέρουν οι διοργανωτές, εκφράζονται όταν μαθαίνουμε ότι κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν έχουν το κυριότερο για να περάσουν καλά τούτη την περίοδο, κάτι που δεν έχει ούτε αριθμούς ούτε και χρηματική αξία, δεν είναι ούτε πλούτη ούτε και περίσσια πράγματα, είναι απλά η υγεία τους!
Πως μπορείς να μείνεις αμέτοχος όταν μαθαίνεις οτι κάποιος συνάνθρωπος σου, ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για μικρό παιδί δεν έχει το κυριότερο…την υγεία του!
ΟΛΑ τα έσοδα του προγραμματισμένου αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Γιώργου για την αντιμετώπιση και την αποθεραπεία και της υγείας του!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2016 - 17 Ο Α.Ο ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ


Την επιστροφή στην Α’ κατηγορία πανηγυρίζει από σήμερα ο ΑΟ Βραχασίου, έπειτα από μια σεζόν στο Β’ τοπικό όπου κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή παίρνοντας παράλληλα και το εισιτήριο της ανόδου, το οποίο σφράγισε και τυπικά στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς εντός έδρας απέναντι στη Θύελλα της οποίας επικράτησε με σκορ   7-0.

Τη δεύτερη θέση η οποία ίσως αποδειχθεί προνομιούχα τις επόμενες εβδομάδες δίνοντας και αυτή άνοδο, κατέλαβε η ΑΕ Λυγιάς καθώς κέρδισε στο γήπεδο της 4-1 τον Οροπεδιακό και εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την εντός έδρας απώλεια του Ιτάνου ο οποίος έμεινε τρίτος, με τους Νέους ΟΦΙ και σκορ 1-1, ενώ δεν υπήρξε νικητής και στο τέταρτο παιχνίδι της αγωνιστικής με ΑΕ Αναγέννηση και Κεραυνό να αναδεικνύονται ισόπαλοι 3-3.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής
ΑΕ Λυγιάς-Οροπεδιακός 4-1

Ίτανος-Νέοι ΟΦΙ 1-1

ΑΕ Αναγέννηση-Κεραυνός 3-3

ΑΟ Βραχασίου-Θύελλα  7-0

Ρεπό: Ομόνοια



Η τελική βαθμολογία
ΑΟ Βραχασίου 39
2. ΑΕ Λυγιάς 37

3. Ίτανος 35

4. Νέοι ΟΦΙ 28

5. Οροπεδιακός 21

6. Κεραυνός 20

7. Ομόνοια 14

8. Θύελλα 5

9. ΑΕ Αναγέννηση 3