Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

"Φωνάζει" το Βραχάσι για τη διαιτησία

 Μέσω ανακοίνωσης η ομάδα του Βραχασίου εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία του διαιτητή Κοκκινάκη στον αγώνα κυπέλλου με τη Νίκη Σητείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Παρά το γεγονός ότι η διαιτησία στο νομό μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα σε σχέση με άλλους νομούς του νησιού, δυστυχώς στο σημερινό ματς της ομάδας μας με τη Νίκη Σητείας, διαπίστωσα ότι υπήρξαν αδικίες σε βάρος των ποδοσφαιριστών του Αθλητικού Ομίλου Βραχασίου, από τη διαιτησία του κ. Κοκκινάκη ο οποίος κυριολεκτικά ..."έσφαξε" τις προσπάθειες μας που είχαν ως συνέπεια το αρνητικό - άδικο αποτέλεσμα.



Θλίβομαι όταν αντικρίζω τέτοιες απαράδεκτες - κατά την άποψη μου - πρακτικές στον χώρο του αθλητισμού, οι οποίες προέρχονται από το συγκεκριμένο κύριο ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει στο Σωματείο διαιτητών γειτονικού νομού!!!
Δε θέλω να επεκταθώ στο όλο ζήτημα. Καλό είναι να υπάρχει ισότιμη μεταχείριση και να απομονωθούν οι διαιτητές που δεν είναι ...δίκαιοι προς τους ποδοσφαιριστές και που δε μπορούν να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των σωματείων και όχι μόνο."

Πηγη: Αnatolhsport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου