Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Φοβερά ενοχλημένος με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω εξέφρασε ο Γιώργος Φθενάκης!!

Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ με τον τίτλο (Ανησυχία στο κόσμο του Α.Ο.Βραχασίου) που έχει να κάνει με το πρόβλημα του
γήπεδου στην περιοχή μας, θέλω για άλλη μια φορά να επισημάνω ότι πέρα από κάποια μικροπροβλήματα που έχουν να κάνουν με ιδιοκτησίες όμορων οικοπέδων που θα ξεπεραστούν, δεν υφίσταται κανένα σοβαρό πρόβλημα που να μπορέσει να σταματήσει τη δημιουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή.
Προσωπικά, εγώ όπως και όλο το ΔΣ, έχουμε δεσμευτεί και δημόσια για την υλοποίηση του έργου, πάντα με τη στήριξη της δημοτικής αρχής και  περιφερείαρχη  Στ. Αρναουτάκη. Δεν συντρέχουν λοιπόν λόγοι ανησυχίας ,ούτε της διοίκησης, ούτε των φιλάθλων, αλλά και γενικότερα την τοπικής μας κοινωνίας.
Καλό λοιπόν θα ήταν όλοι όσοι πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν και αγαπούν την ομάδα να σταματήσουν να υπονομεύουν τις προσπάθειες που κάνουμε  και σαν ομάδα αλλά και σαν Τοπικό συμβούλιο. Άτομα που στέλνουν τέτοιου είδους δημοσιεύματα στην εφημερίδα, περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό και θα έπρεπε να προσέχουν τις ενέργειες τους και τα λεγόμενα τους αφού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αν κάποιος αμφισβητεί  τις ενέργειες που γίνονται ας βγει να το καταγγείλει επώνυμα και όχι με την ανωνυμία της δήθεν {τοπικής κοινωνίας}.

Καλώ λοιπόν όλα τα μέλη της ομάδας να παραβρεθούν στη γενική συνέλευση την επόμενη εβδομάδα  για να ενημερωθούν επίσημα και για το γήπεδο αλλά και για όλα τα θέματα που αφορούν τον Α.Ο.Βραχασίου


Ο πρόεδρος του Α.Ο.Βραχασίου

Φθενάκης Γιώργος

Πηγή : ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου